Знаете ли колко струва ключалата че са ми счупени и двете отново и искам да си взема работещи!??? А колко ще струва да си сложа централно!>????
Известие
Collapse
No announcement yet.
Цена на ключалка!??
Collapse
X
-
Re: Цена на ключалка!??
Първоначално публикувано от ultrashockЗнаете ли колко струва ключалата че са ми счупени и двете отново и искам да си взема работещи!??? А колко ще струва да си сложа централно!>????145 1.6 boxer 103 hp 96'
-
Първоначално публикувано от DexerАз си взех от талянеца клячалка за 10 лв, а имаше супер моного, така че бегай тамAlfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от alcatrazyДа ама клучалка трабва да имаш щото ако се прецака тва централно и оставаш на улицатаAlfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ultrashockДа но ходих преди за капачката за резервоара и ми искаха 20-30 лв! Във всички случаи излиза по добре с централно!би трябвало да има провери преди да предприемаш нещо
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от MuryПървоначално публикувано от ultrashockДа но ходих преди за капачката за резервоара и ми искаха 20-30 лв! Във всички случаи излиза по добре с централно!би трябвало да има провери преди да предприемаш нещо
има поне една
Аlfa 164 Super 2.5TD
Comment
-
Ама това неоригиналното централно е гадно и замръзва зиматапо-добре си намери аларма или блок за командване на централно
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Момчета аз си реших проблема с ключалките! Купих си от Илиянци контролер за централно! Не разбирам нищо от ел. инсталаций но някакси след 2 часа ръчкане и с помоща на един приятел успях да си го вържа към централното! Сега вече си отключвам с дистанционно! Имам само един проблем! Значи не успях да го вържа нито към мигачите нито къмсирената на алармата! Сега трябва да съм близо до колата за да съм сигурен че съм заключил! От този контролер излиза една жичка която пише че е или за звук или за светлинен сигнал! Има ли нячин да я свържа с някое от двете вътре в купето!??? Към някое от релетата или бущоните????Alfa 145, 1.6 TS, 120hp, 99'
Comment
Comment